Onze klas

Onze klas

maandag 25 april 2022

Sportklassen dag 1

Vandaag vertrokken alle klassen van het vierde leerjaar op sportklassen. Vol enthousiasme vertrokken de jongens en meisjes naar de Lange Munte. Eenmaal aangekomen kregen alle klassen een kleedkamer toegewezen en mochten ze zich omkleden. Daarna trokken we richting de klas om wat les te krijgen van onze juf of meester. Daarna werden we opgewacht door meester Jasper. Hij gaf een rondleiding doorheen het volledige gebouw en vertelde ons ook wat meer over de verschillende lijnen op het sportveld, waar de mensen zitten als er een wedstrijd is, waarvoor de speciale tafeltjes dienden...

Net na de rondleiding werden we in 4 verschillende groepen verdeeld. Daarna mochten we volop sporten. Deze sporten stonden op de planning:

  • dans
  • sport en spel: kegelspel
  • inlineskaten
  • baseball
  • parcours
We kregen de eer om als eerste school het interactieve kegelspel te spelen. Met lichtgevende kegels die ook muziek kunnen maken, liepen we de voeten van het lijf. Ook bij het inlineskaten waren er hier en daar serieuze valpartijen en ook wel bij enkele een traantje te zien omdat het niet echt lukte. Maar eenmaal op de wielen was dat snel vergeten. 
Hopelijk is het morgen opnieuw zo fijn.

Klik op de foto om meer foto's te zien!

1 opmerking: