Onze klas

Onze klas

dinsdag 27 december 2022

Fijne vakantie!

De laatste schoolweek van 2022 is alweer voorbij. In beide klassen werd er nog heel wat gewerkt, we maakten de laatste toetsen, we schreven onze nieuwjaarsbrief en oefenden deze dan natuurlijk ook wel in, want we willen natuurlijk dat het perfect in orde is. Daarnaast waren er ook heel wat leuke zaken in de klassen. Zo werden er in klas 4A kerstkaarten geknutseld, werd er ook gewerkt aan onze powerpoint, kregen we een nieuwe plaats, keken we eens naar een film van het geboorteverhaal van Jezus. 




Op de laatste lesdag van 2022 moest iedereen in kerstoutfit naar school komen, dus met kersttrui of in de kerstkleuren. Bijna iedereen probeerde dit en zorgde voor een heel mooi beeld! Daarna was er een bezinning in de turnzaal die juf Benedicte en meester Luc heel mooi in elkaar hadden gestopt. Daarna volgde het kerstbal waar iedereen uit zijn dak ging. 



In de namiddag werden de deuren dan open gezet van de klassen, bij meester Simon werden er spelletjes gespeeld, bij meester Luc konden de kinderen kijken naar een film. Kortom, het was een fantastische week! We zien jullie graag terug in 2023!!!!










Geen opmerkingen:

Een reactie posten