Onze klas

Onze klas

donderdag 2 april 2020

Opnieuw wat post van de kinderen

Er zijn deze week opnieuw enkele foto's en filmpjes tot bij ons geraakt. Super! Hieronder kan je ze allemaal vinden:
Oeps: we gebruiken post-its al ons hele leven verkeerd | Metro
Het eerste berichtje is van Linde. Ze leest regelmatig in haar boek over valkparkieten (wat ook haar huisdier is!). Daarnaast werkt ze ook ijverig aan haar taken op bingel. Super Linde, heel goed bezig, meid! 



Een tweede berichtje kwam van Milan. Hij doet iedereen de groetjes en stuurde deze leuke foto. Verder weten we ook van Milan dat hij heel goed aan het oefenen is, want hij stuurde zelfs een berichtje om te vragen waar hij nog oefeningen kon maken. Fantastisch Milan, zo'n goede inzet!


Het volgende berichtje is van Andreas. We kregen deze foto doorgestuurd waarop we Andreas heel aandachtig aan het werk zien. Heel goed bezig, Andreas! Wat zijn we trots op je met zo'n inzet!


Een laatste berichtje kwam van Dante. Hij werkt iedere dag flink aan zijn oefeningen in zijn boekjes en aan zijn bingeltaken. Daarnaast heeft hij ook heel wat werk voor de muziekles. Op het filmpje zie je hem aandacht zijn muziek oefenen. Goed bezig, Dante!!!



Dat waren de berichtjes die we tot nu toe hebben gekregen. Stuur ons maar gerust nog berichtjes, ook al is het vakantie, dan kunnen we de blog verder aanvullen. Berichtjes zijn steeds welkom op: simon.wanzeele@vklsbissegem.be 

Vele groetjes van de meesters van het vierde!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten