Onze klas

Onze klas

woensdag 15 april 2020

Post

Wij hopen dat alles goed gaat met jullie, met ons gaat nog steeds alles goed. Wij zitten voorlopig nog steeds in ons kot zoals we moeten doen.
Er zijn opnieuw enkele kinderen die een berichtje hebben gestuurd naar ons. Vandaar willen we jullie dit ook zeker meegeven!

Post-it – Rare resultaten

Een eerste berichtje kwam van Zelie. Ze liet ons weten dat alles nog heel goed gaat met haar en doet iedereen de groetjes. Ze vertelde er ook nog bij dat al haar werkboekjes afgewerkt zijn en dat de bingeltaken ook bijna allemaal klaar zijn. Heel goed gewerkt, meid!


Een tweede bericht kwam van Guillaume, hij heeft ook de andere twee webquests kunnen afwerken en is daar heel erg trots op. Heel goed gewerkt, Guillaume!!!




Een volgend berichtje kwam van Marius. Hij heeft een mooi opstel geschreven en wou dat heel graag delen met alle kinderen. Daarnaast maakte hij ook een mooi filmpje (waar hij de klas naspeelt met meester Luc in de hoofdrol), maar dat kunnen we helaas niet op de blog zetten, want het is veel te groot. Vandaar dat wij een foto genomen hebben van het filmpje, zodat we toch eens Marius zien. Dankjewel voor het mooie opstel en prachtige filmpje.



Ook Dante stuurde een leuke foto door. Hij is vooral aan het ontspannen in de vakantie en hielp samen met zijn zus om een pizza te maken. Flink hoor Dante. Je mag ons altijd een stukje opsturen, ziet er heel lekker uit 😋


Als laatste stuurde ook Louise nog een filmpje door. De juffen van het 6de leerjaar hadden de kinderen uitgedaagd voor de borstelchallenge, wel zij heeft de borstelchallenge extreme gedaan. Je doet juist hetzelfde, maar op de borstelsteel doe je een lint op een rol. De moeilijkheid is hier door het lint in je mond te nemen en het lint mag niet verder afrollen. Klinkt heel moeilijk, maar bekijk het filmpje en het zal wel duidelijk worden. Wij hebben nog moeite met de borstelchallenge, dus wij laten de borstelchallenge extreme nog even aan ons voorbij gaan. Maar jullie mogen allemaal proberen en stuur maar de filmpjes door, dan kunnen we ze op de blog zetten. Veel succes allemaal!



Dat waren voorlopig onze nieuwe berichten. Je mag steeds nog je nieuwe berichtjes, foto's, filmpjes... doorsturen naar: simon.wanzeele@vklsbissegem.be 

Vele groetjes en hopelijk tot snel!
Meester Luc en meester Simon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten