Onze klas

Onze klas

woensdag 27 maart 2019

Sportklassen dag 3

Ook op een woensdag gingen de sportklassen door. Op deze derde dag van de sportklassen konden we al meteen een jarige vieren, meester Luc werd vandaag 55 jaar en dat moest uiteraard gevierd worden. Iedereen zong heel luid happy birthday en hij kreeg ook enkele kaartjes en geschenkjes van juf Benedicte en meester Simon.
Eenmaal we de verjaardag gevierd hadden, konden we eraan beginnen aan onze 2 uur sport. Deze sporten stonden allemaal op het programma:

  • Inlineskaten
  • Dans
  • New Games
  • Sport en Spel
Tijdens het inlineskaten stond niet iedereen even vast op zijn benen, want met die extra wieltjes is dat niet gemakkelijk. Bepaalde kinderen hebben heel vaak de grond gezien, maar iedereen genoot ervan! De dansles was heel leuk. Iedereen smeet zich volledig in het spel. Ook bij de les sport en spel moesten de kinderen vertrouwen op hun medeleerlingen en dat lukte bij bijna iedereen goed. 
Het was opnieuw een heel leuke, sportieve dag. Al zullen er waarschijnlijk wel enkele kinderen blij zijn dat ze deze namiddag eens konden uitblazen, want na al die uren sporten, is zo'n vrije namiddag echt wel heel leuk.

Klik op de foto voor meer foto's te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten