Onze klas

Onze klas

vrijdag 20 maart 2020

Enkele berichtjes van de kinderen uit het vierde leerjaar!



Hallo jongens en meisjes uit het vierde leerjaar
Wij kregen al enkele berichtjes binnen van enkele kinderen. Super dat jullie iets van zich laten horen! Daarom willen we deze ook graag met jullie delen!

Afbeeldingsresultaat voor post

Het eerste berichtje kwam van Sara, ze doet iedereen de groetjes en oefent ook haar skateboard-trucjes in de tuin. Natuurlijk nadat ze gewerkt heeft in haar kommagetalboekje 😉. Super meid!


Ook Zelie stuurde een berichtje. Zij oefent ook iedere dag flink in de boekjes en het bundeltje van cijferen heeft zij al helemaal afgewerkt! Flink zo Zelie!!! Verder laat ze ook weten dat ze iedere dag een uurtje werkt en in de namiddag ook buiten speelt. Daarnaast is ze ook bezig met de speelkamer te schilderen!
Ze doet aan iedereen de groetjes doen, want ze mist iedereen enorm. Gelukkig is er face-time, want zo kon ze toch al even videochatten met Margot!



Ook Louise stuurde al een berichtje. Zij oefent iedere dag in haar bundeltjes en is nu volop bezig met een planning te maken voor komende week (heel goed dat je alles netjes plant!). Natuurlijk doet ze dit op powerpoint, zodat ze ook daar verder blijft aan oefenen. Fantastisch, Louise!!!



Doe allemaal zo verder en blijf zoveel mogelijk binnen, want zo kunnen we het coronavirus verslaan!
Dit was het voor vandaag, blijf gerust verder foto's filmpjes... mailen naar simon.wanzeele@vklsbissegem.be en dan plaatsen we ook dat op de blog.

Vele groetjes van ons!
Meester Simon en meester Luc

Geen opmerkingen:

Een reactie posten