Onze klas

Onze klas

dinsdag 1 september 2020

Welkom in het vierde leerjaar!!

 Vandaag was het eindelijk de eerste schooldag. Iedereen was dolenthousiast om eraan te beginnen, want het was toch wel een half jaar geleden dat we nog eens met een volledige klas in de klas zaten.

Alle 45 jongens en meisjes stonden de popelen om eraan te beginnen. We mogen ook 2 nieuwe leerlingen verwelkomen in het vierde leerjaar. Deze ochtend werden alle afspraken en regeltjes overlopen in de klassen. We leerden elkaar ook al wat beter kennen Daarna volgde er een schoolmoment waar het nieuwe jaarthema werd voorgesteld: Spring maar achterop! Vandaar dat ook alle juffen en meesters in fietskledij waren, maar werden de leerkrachten ook voorgesteld, want er waren ook dit jaar opnieuw enkele nieuwe gezichten te bespeuren.

In 4A gingen de kinderen al meteen gaan zwemmen in de namiddag. Er waren zelfs enkele kinderen die stonden te springen om in het water te springen. De kinderen van 4B leerden deze namiddag al heel wat over de geschiedenis. Kortom, het was een heel leerrijke dag en iedereen ziet het enorm zitten om eraan te beginnen.

Hieronder kan je de foto's zien die het net niet haalden als blogfoto. 






1 opmerking: